Fira de Nadal de la Sagrada Família

És el mercat nadalenc de mes tradició de l’Eixample, amb prop d’un centenar de parades, també d’alimentació artesana.

Des de 1962 tots els anys s’organitza una fira de nadal a la plaça Sagrada Família, comença a les acaballes de Novembre o a principis de Desembre i es pot visitar fins als dies de nadal.

La fira de nadal de la Sagrada Família coincideix amb la de Santa Llúcia, davant de la Catedral. De fet, és una prolongació d’aquesta: es va començar a organitzar quan ja no quedava espai per a llocs davant de la Catedral. Un grup d’artesans va decidir traslladar-se a la Dreta de l’Eixample i, d’aquesta manera, va néixer un nou mercat nadalenc.

LA SAGRADA FAMÍLIA DONA LA BENVINGUDA AL NADAL

Related image

El temple de la Sagrada Família es vesteix de gala. I en aquesta ocasió, ho fa perdonar la benvinguda al nadal. Fins al dia 23 de desembre, els qui vulguin gaudir de la il·luminació  i de l’ambient sonor per a aquest moment podran fer-ho davant la façana del Naixement d’aquesta singular basílica barcelonina.

Es tracta d’un muntatge lumínic i sonor que significa l’arribada del nen Jesús a través de la simbologia esculpida al temple expiatori. La representació té una durada de 15 minuts on es combinen muntatges musicals amb una locució que manté el fil argumental de l’espectacle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s